woensdag 23 maart 2011

Mijn verhaal kreeg een vervolg...

In december bracht mijn collega Kristel een zelfgemaakte handtas en berette.  Ze had dat zeer mooi gemaakt en noemde zichzelf een beginneling, nochtans wat ze maakte was geslaagd. Zij vond dat ik dat ook kon en daarom vroeg ze mij of we wat samen konden naaien..
Een mooi compliment, proberen waard, dus gingen we maar eens shoppen... Maxbloch was onze eerste stoffenshopping... We kwamen thuis met 2 grote zakken vol leuke stoffen... We zouden vanalles maken en vonden onze inspiratie in de boeken van Tilda en op de site van Amy Butler... Maar daar bleef het niet bij!

Kristel haar zus zou een hobbymarkt organiseren en Kristel vond dat we ons moesten inschrijven... Vanaf januari zijn wij non-stop beginnen naaien aan handtassen, pennenzakken, linnentassen, toiletzaken, broches enz... Onze dead-line 6 maart kwam steeds dichterbij...

6 maart was het zover, onze eerste Hobbymarkt... en de twijfes die we hadden, waren snel vergeten, we kregen hopen complimenten en toch zijnwe beginners... Naailes hadden wij nooit gevolgd...

We hebben fouten gemaakt, gevloekt, werken opzij gelegd, erover nagedacht, gebrainstormd, getekend en geknutseld, en zijn beste tevreden van de resultaten.

6 maart om niet te vergeten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten